Traditioner

SOMMERFEST
Ved årets sommerfest laver vi en forestilling hvert år. Det har bl.a. været cirkus, Snehvide skuespil osv. Børnene er selv aktører og er med til at ”skrive” stykket, synge sange, lave kulisser osv. Vi starter forberedelserne en måned før og det plejer at være et brag af en fest.

DECEMBER OG JUL
I december måned juler vi i institutionen. Vi pynter stuerne og træner julesange og historier. Vi laver julegaver, laver luciaoptog samt meget andet hyggeligt. Stuerne bager julekager til december måned sammen med børnene. En af dagene i december laver vi risengrød. 

FASTELAVNSFEST
I ugerne inden fastelavn bliver der klippet og klistret, lavet masker, tønder og katte og øvet de traditionelle fastelavnssange. Hvert år afholdes fastelavnsfest, hvor børnene meget gerne må være udklædt. Vi slår katten af tønden, og synger fastelavnssange. Arrangementet bliver holdt uden forældre, men vi skal nok tage en MASSE billeder, som bliver lagt på hjemmesiden.

BØRNEFØDSELSDAGE
Snak med personalet om hvad der er bedst at tage med, vi anbefaler boller eller frugt. Dog ikke slik, chips og sodavand. Vi bestræber os på at lave en rigtig hyggelig fødselsdagsfest, hvor barnet er midtpunktet. Vi har lavet fødselsdagsskilt til at sætte på døren, vi samler stuens børn for at sige tillykke og synger fødselsdagssange og råber hurra. Hvis det passer med stuens planlægning, går vi meget gerne på besøg og holder fødselsdagen hos jer hvis vi bliver inviteret.