Dagens gang

DAGLIGDAGEN I BØRNEHAVEN

Kl. 6.30-8:
Vi spiser morgenmad på sommerfuglestuen, og der er kaffe og te til de forældre der har lyst og tid. Mellem kl. 6.30 og 8 foregår det stille og roligt, der spises morgenmad og børnene vinker farvel i ”vinkevinduet” enten alene eller sammen med os.

Kl. 8.00-8.30:
Vi går på stuerne. Der kommer stadig børn, som vi vinker farvel med.

Kl. 9.30-11:
Dagens aktiviteter går i gang. Se eksempler i lærerplanen.

Kl. 11-12:
Så er det frokosttid. (madpakker) Vi rydder op, og vasker hænder inden vi starter med at spise. Når det kan lade sig gøre, hjælper nogle børn med at hente madpakker og kopper, dele madpakker ud samt dække bord. Hver stue spiser for sig. Bagefter bliver der ryddet op og besøgt wc. De børn der stadig sover bliver puttet, inde på stuen på en madras. Og resten af børnegruppen går enten ud på legepladsen eller anden stille leg på stuen.

Kl. 12-14:
Mødeaktiviteter og pauser i huset. Hver stue holder stuemøde 1 gang hver 14. dag, hvor der diskuteres stuens og børnenes trivsel og der planlægges samt afholdes forældresamtaler.

Kl. 14-16:
Sovebørnene vågner, vi går på vores stuer, hvor vi spiser eftermiddagsmad. Der bliver leget på stuerne og læst bøger. 

Kl. 16-18:
Vi samles på en af stuerne og leger videre. Om sommeren er vi på legepladsen. Fra 16.30 er der to voksne tilbage. Vi rydder op og børnehaven lukker kl. 18.00